Εκλογο-απολογιστική & τακτική Γενική Συνέλευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΒΙΟΖΩ στην συνεδρίασή του την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009, αποφάσισε να προκηρύξει Εκλογο-Απολογιστική & Τακτική Γενική Συνέλευση για την Κυριακή 5 Απριλίου 2009 στις 11:00 το πρωί, στα καινούργια γραφεία της ΒΙΟΖΩ στην οδό ΜακΜίλλαν 10 στα Πατήσια της Αθήνας (σταθμός ΑΝΩ Πατήσια του Ηλεκτρικού).
Το Δ.Σ. θα προτείνει στην Γενική Συνέλευση την προκήρυξη εκλογών για τον προσεχή Μάιο και την εκλογή εφορευτικής επιτροπής με βάση το άρθρο 24 του καταστατικού της Ένωσης.
Στην Γενική Συνέλευση μπορούν να πάρουν μέρος όλα τα μέλη, αλλά να ψηφίσουν και να ψηφιστούν μπορούν μόνον τα ταμιακά εντάξει τακτικά μέλη της Ένωσης. Εγγραφές νέων μελών και πληρωμές καθυστερούμενων εισφορών μπορούν να γίνουν ακόμη και κατά την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.
Το Δ.Σ. αποφάσισε να προτείνει στην Γενική Συνέλευση, τα πιο κάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
Απολογισμός Δ.Σ. και Ε.Ε.
Πρόγραμμα Δράσης της ΒΙΟΖΩ για το 2009-10.
Προκήρυξη Εκλογών και Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
Μεταλλαγμένα και ο νέος κανονισμός Βιολογικής Γεωργίας.
Οι παρεμβάσεις των κερδοσκόπων στην αγορά βιολογικών.
Το Δ.Σ. καλεί όλους τους καταναλωτές να γραφούν στην Ένωση για να μπορέσει να παίξει σωστά τον ρόλο της στις απαιτήσεις του περιβάλλοντος και στην εποπτεία της αγοράς. Καλεί όλα τα μέλη να προσέλθουν στην Γενική Συνέλευση και στις εκλογές, για να εκλεγεί δημοκρατικά ένα αξιόλογο, δυνατό και κυρίως ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των καιρών Διοικητικό Συμβούλιο.
Ας συμμετάσχουμε όλοι στην Γενική Συνέλευση μαζί με τις οικογένειές μας και τους φίλους μας.
Αθήνα 27 Ιανουαρίου 2009
Για το Δ.Σ. της ΒΙΟΖΩ
Ο Πρόεδρος
Γιωργάκης Κωστής