2012 ευχές

2012

Αντίσταση στην παγκοσμιοποίηση!

Οικοαυτάρκεια!

Ανταλλαγή!

ΝΑΙ, υπάρχει φως στην ασφυξία των καταναλωτών από την παγκοσμιοποίηση! Είναι τα αντικαταναλωτικά βήματα προς την οικοαυτάρκεια, την ανταλλαγή και την αντίσταση!

Το ΔΣ της ΒΙΟΖΩ

Τα τελευταία κακά νέα του 2011

• Ανησυχία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) για μεταλλαγμένο ιό της γρίπης των πτηνών. Δηλαδή ετοιμαστείτε να σας σκοτώσουμε όλα τα οικόσιτα πουλιά (κότες κλπ) και ετοιμαστείτε να σας εμβολιάσουμε με μεταλλαγμένα εμβόλια. Όλα για τις παγκόσμιες εταιρίες (φαρμακοβιομηχανίες, βιομηχανίες κρέατος κλπ).

• Απαγόρευση καλλιέργειας τροφίμων στις ΗΠΑ από τους μικρούς καλλιεργητές και τους καταναλωτές! Πέρασε το πρώτο στάδιο του περίφημου νόμου S-510, που επέβαλαν οι παγκόσμιες εταιρίες με επικεφαλής την Monsanto.

• Αυξάνεται η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος στην χώρα μας στο ιλιγγιώδες ποσοστό του 12,2% με απόφαση της κυβέρνησης, την στιγμή που μας έχουν χαρατσώσει και μειώσει δραματικά τα εισοδήματα των εργαζόμενων καταναλωτών.

Τα τελευταία καλά νέα του 2011

Οι ενεργοί πολίτες (πρώην καταναλωτές) αντιστεκόμενοι στις απαγορεύσεις προχωρούν στην δημιουργία δικού τους συστήματος διατροφής και ενέργειας. Βγαίνουν εκτός συστήματος της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας από την ΔΕΗ. Προχωρούν προς την οικοαυτάρκεια, δημιουργούν συνεργατικές ομάδες και σταματούν να είναι καταναλωτές!

Δείτε ένα παράδειγμα από την Πάτρα:

Ο άνθρωπος που δεν έχει ανάγκη τη ΔΕΗ!

2 κιλά γαϊδουράγκαθο = 1 λίτρο πετρέλαιο

Practical Guide to Free-Energy Devices

Φτιάχνω Μόνος Μου

Διάσωση της Διατροφικής μας Κληρονομιάς

Από χέρι σε χέρι και από καρδιά σε καρδιά