Γενική Συνέλευση 2012

biozoΤο Δ.Σ. της ΒΙΟΖΩ προκηρύσσει

Εκλογο-Απολογιστική & Τακτική Γενική Συνέλευση

Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 στις 11:00 πμ, στην οδό ΜακΜίλλαν 10 στα Πατήσια της Αθήνας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΒΙΟΖΩ στην συνεδρίασή του την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012, αποφάσισε να προκηρύξει Εκλογο-Απολογιστική & Τακτική Γενική Συνέλευση για την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 στις 11:00  το πρωί, στα γραφεία της ΒΙΟΖΩ στην οδό ΜακΜίλλαν 10 στα Πατήσια της Αθήνας.

Πατώντας εδώ βλέπετε πως θα έρθετε στα γραφεία της ΒΙΟΖΩ

Το Δ.Σ. θα προτείνει στην Γενική Συνέλευση την προκήρυξη εκλογών για τον προσεχή Μάϊο και την εκλογή εφορευτικής επιτροπής με βάση το άρθρο 24 του καταστατικού της Ένωσης. (Πατώντας εδώ βλέπετε το καταστατικό)

Στην Γενική Συνέλευση μπορούν να πάρουν μέρος όλα τα μέλη, αλλά να ψηφίσουν και να ψηφιστούν μπορούν μόνον τα ταμιακά εντάξει τακτικά μέλη της Ένωσης. Εγγραφές νέων μελών και πληρωμές  καθυστερούμενων εισφορών μπορούν να γίνουν ακόμη και κατά την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.

Το Δ.Σ. αποφάσισε να προτείνει στην Γενική Συνέλευση, τα πιο κάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  • Προκήρυξη Εκλογών και Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
  • Απολογισμός Δ.Σ. και Ε.Ε.
  • Πρόγραμμα Δράσης της ΒΙΟΖΩ για το 2012-15.

Το Δ.Σ. καλεί όλους τους καταναλωτές να γραφούν στην Ένωση για να μπορέσει να παίξει σωστά τον ρόλο της στις απαιτήσεις του περιβάλλοντος και στην εποπτεία της αγοράς. Καλεί  όλα τα μέλη να προσέλθουν στην Γενική Συνέλευση και στις εκλογές, για να εκλεγεί δημοκρατικά ένα αξιόλογο, δυνατό και κυρίως ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των καιρών Διοικητικό Συμβούλιο.

Ας συμμετάσχουμε όλοι στην Γενική Συνέλευση μαζί με τις οικογένειές μας και τους φίλους μας.

Το Δ.Σ. της ΒΙΟΖΩ

Πανελλήνιας Ένωσης Καταναλωτών

«ΒΙΟ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΖΩΗ»