Διακήρυξη Γενικής Συνέλευσης της ΒΙΟΖΩ

Μοιραζόμαστε, Ανταλλάσσουμε, Ανακυκλώνουμε!

Τοπικά, Ομαδικά, στο δικό μας Σύστημα της αγάπης στον άνθρωπο και στη φύση!

biozoΈχουν περάσει οι εποχές, που οι καταναλωτές σαν απλοί πολίτες είχαμε κάτι να περιμένουμε από τους νικητές των εκλογών, από την κυβέρνηση και την εξουσία. Σήμερα δεν πρέπει να έχουμε καμία αυταπάτη ότι οι κυβερνώντες θα καλυτερεύσουν τη ζωή μας ή ότι θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες μας.

Οι πιο κατάλληλοι και οι πιο αρμόδιοι για να διαχειριστούν τις ζωές μας είμαστε εμείς οι ίδιοι!

Δεν έχει όρια η Πρωτοβουλία, οι Δυνατότητες και η Εφευρετικότητα των τοπικών Κοινωνιών. Σήμερα μπορούμε να ζήσουμε όλοι πολύ καλά αρκεί να στηριχτούμε στις δυνάμεις μας, στην ομάδα μας και στις τοπικές κοινότητες.

Οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι, οι κερδοσκόποι και οι μαστροποί στο σύστημά τους ρούφηξαν και κατέστρεψαν την Εθνική μας κυριαρχία και οικονομία. Σε συνεργασία με τα μέσα μαζικής εξαπάτησης θέλουν να μας επιβάλλουν τις παγκόσμιες ανώνυμες κερδοσκοπικές εταιρείες - βρικόλακες των μεταλλαγμένων και της κλιματικής καταστροφής!

Μποϋκοτάζ σε ΟΛΑ τα εισαγόμενα!

(εκτός από τα εργαλεία)

Η Γενική Συνέλευση της ΒΙΟΖΩ καλεί τους καταναλωτές:

Kinima_patatas√    Να μην συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις των τοκογλύφων και των κερδοσκόπων και ν’ αντισταθούν στην λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης, μποϋκοτάροντας ΟΛΑ τα εισαγόμενα είδη, εκτός από τα εργαλεία. Ας αγοράζουμε μόνο ελληνικά ποιοτικά τοπικά προϊόντα. Μπορούμε να ζήσουμε μόνο με την ελληνική παραγωγή.

√    Να επιλέγουν ελληνικά βιολογικά και φυσικά αγαθά, ενισχύοντας τις τοπικές αγορές παραγωγών.

√    Να βρουν και να αξιολογήσουν απ’ ευθείας τους Έλληνες παραγωγούς επιλέγοντας τους καλύτερους. Να δημιουργήσουν άμεση σχέση με τους παραγωγούς. Μόνο αν γνωρίσεις τον παραγωγό μπορείς να αγοράσεις επώνυμο προϊόν.

√    Να πάψουν, όσο μπορούν, να εξαρτώνται από την αγορά και να κάνουν ιδιοπαραγωγή αγαθών και υπηρεσιών.

ΟικοΑυτάρκεια και Ανταλλαγή Αγαθών

Αθήνα, 18 Μαρτίου 2012

Η Γενική Συνέλευση της ΒΙΟΖΩ