Στηρίζουμε τους Έλληνες που είπαν ΟΧΙ

Anonymous

anonymous

Τράπεζες και θεσμοί βίασαν μια χώρα με τεράστια κληρονομιά

Οι Anonymous, σε νέο μήνυμά τους στηρίζουν τους πολίτες της Ελλάδας που ψήφισαν «όχι» στην ΕΕ και το ΔΝΤ, ενώ επιτίθενται στους διεθνείς πιστωτές της χώρας.

«Αυτοί οι μηχανισμοί της αυταπάτης, των ψευδαισθήσεων που εξαπατούν την κοινωνία, στηρίζονται στην παγκόσμια ροή της απληστίας, είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για το οικονομικό χάος που βλέπεις μπροστά σου. Το χάος είναι καλό, αποκαλύπτει την αλήθεια» γράφουν στο μήνυμά τους οι Anonymous. «Στην Ελλάδα δόθηκε δάνειο 240 δισ. ευρώ, από τα οποία το 90% πήγε στις τράπεζες που δάνειζαν την Ελλάδα πριν από την κρίση και την οικονομική κατάρρευση. Λιγότερο από το 10% των χρημάτων της διάσωσης χρησιμοποιήθηκαν από την κυβέρνηση για την οικονομία και την ενίσχυση των πιο αδύναμων μελών της ελληνικής κοινωνίας», προσθέτουν. Τέλος, τονίζουν: «Όπως πάντα, οι φτωχοί πιέζονται και υποφέρουν εξαιτίας των ενεργειών των λίγων της “elite”. Αυτή τη φορά δεν "σηκώνουμε το δάχτυλο" στην ελληνική κυβέρνηση, γιατί προσπάθησαν για το καλύτερο για να προστατεύσουν τον λαό τους. “Δείχνουμε” τις τράπεζες και τους απάνθρωπους θεσμούς της απάτης που λεηλάτησαν και βίασαν μία χώρα με πλούσια κληρονομιά και διανόηση που προέρχεται από την αυγή του ανθρώπινου πολιτισμού».

To video: Anonymous PR Greece OXI

https://www.youtube.com/watch?v=1GAMkpYMbEI

09 Ιουλίου2015 23:17

Πηγή:

http://www.koutipandoras.gr/article/145518/anonymous-stirizoyme-toys-ellines-poy-eipan-ohi-trapezes-kai-thesmoi-viasan-mia-hora