ΟΧΙ στη Δικτατορία των Αγορών

Sintagma_2011Συγκέντρωση και πορεία το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Συντάγματος το μεσημέρι στις 12:00

Τους τελευταίους μήνες από τη Μέση Ανατολή και τη Λατινική Αμερική ως την Ευρώπη εκατομμύρια ανθρώπων απαιτούμε στις πλατείες και τους δρόμους να δοθεί ένα τέλος στο σάπιο πολιτικό και οικονομικό σύστημα, στην φανερή πλέον παγκόσμια δικτατορία των αγορών.

Βιώνουμε την κατάλυση κάθε έννοιας δημοκρατίας, προκειμένου να διαλυθεί και να ξεπουληθεί το σύνολο της κοινωνίας. Κάθε δόση του δανείου σημαίνει θυσίες μισθών, συντάξεων, θέσεων ανεργίας, δημόσιου πλούτου, δημοκρατικών και ατομικών ελευθεριών. Για κάθε νέο μέτρο που παίρνουν, εντείνουν την καταστολή εναντίον του λαού με χημικά, ξυλοδαρμούς και άδικες συλλήψεις. Κι όλα αυτά τα επιβάλουν οι παγκόσμιες κερδοσκοπικές εταιρίες, που ληστεύουν τα χρήματα των καταναλωτών.

Ζητήσανε να συλληφθούν πάραυτα όλοι οι φοροκλέφτες. Γιατί δεν συλλαμβάνουν τον Σόρος και τους παγκόσμιους τραπεζίτες, που δεν πληρώνουν φόρους, παρά μόνο ψίχουλα δήθεν;

Ο μισθωτός στην Ελλάδα προπληρώνει μέχρι και 48% φόρο στα ακαθάριστα έσοδα, χωρίς να αφαιρέσει τα έξοδα.

Οι τράπεζες επίσημα πληρώνουν το 10%, από αυτά που μένουν αν αφαιρέσουν τα έξοδα, δηλαδή κάτω του 1% των ακαθάριστων εσόδων!

ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ

Παγκόσμια ημέρα δράσης ενάντια στη δικτατορία των αγορών

Χρόνια τώρα τραπεζίτες και πολυεθνικές κερδίζουν σε βάρος μας. Μια οικονομική δικτατορία χτίζεται βήμα βήμα από τις αγορές και τους υπαλλήλους τους. Οι πολιτική εξουσία εφαρμόζει τα σχέδια όλων αυτών εξαθλιώνοντας χώρες και καταπατώντας τα δικαιώματά των λαών τους με σκοπό κι άλλο κέρδος, κι άλλο ματωμένο χρήμα. Η Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια έχει δανειστεί με επαχθείς όρους πάνω από 200 δισεκατομμύρια ευρώ από τα οποία πάνω από 100 δισεκατομμύρια έχουν πάει στις τράπεζες ενώ συνεχίζουν να χρηματοδοτούν αυτό σύστημα με λεφτά που παίρνουν απ’ την τσέπη μας.

Η πηγή του κακού είναι το χρήμα και αυτοί που το διαχειρίζονται. Ιδιωτικά ιδρύματα, τράπεζες και πολυεθνικές παίζουν μονόπολη στις πλάτες μας. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Αρνούμαστε να αφήσουμε τη δικτατορία των αγορών και τη μαφία των τραπεζιτών να καταστρέφει τις ζωές μας, λεηλατώντας τους μισθούς και τις συντάξεις μας και κλέβοντας τα σπίτια μας για να σώσουν τις τράπεζές τους.

Συσπειρωνόμαστε και αντιδρούμε χωρίς χρώματα και κόμματα, μια που όλοι αυτοί εξυπηρετούν το ίδιο σύστημα. Θέλουμε να τερματίσουμε την οικονομική κατοχή και να γκρεμίσουμε τη δικτατορία των αγορών γκρεμίζοντας το σύστημα που βάζει τα λεφτά πάνω από τους ανθρώπους. Ήρθε η ώρα να καταρρίψουμε τα σύμβολα της παγκόσμιας οικονομικής μαφίας δημιουργώντας μια κοινωνία, που δεν θα κυβερνάει το χρήμα.

Για αυτό συγκεντρωνόμαστε όλοι το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Συντάγματος στις 12:00 από όπου με πορεία θα φτάσουμε στην Τράπεζα της Ελλάδος όπου θα πραγματοποιήσουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Γιατί οι άνθρωποι είναι πάνω από τα λεφτά.

Ισότητα – Δικαιοσύνη – Αξιοπρέπεια

Άμεση Δημοκρατία τώρα!

Πέμπτη, 08 Σεπτέμβριος 2011 13:11

Λαϊκή Συνέλευση Πλατείας Συντάγματος.

Πηγή: http://amesi-dimokratia.org/el/anakoinwseis/item/766-keimeno-kalesma-17sep

Δείτε και ακούστε αυτό:

Εϊ Παλιοκατεργάρη... Πρόσεχε την γλώσσα σου!

http://www.biozo.gr/node/538